Accesorii scule electrice

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
      Daca locuiesti la casa, cel mai probabil ti-ai achizitionat de-a lungul timpului foarte multe masini si scule necesare, atat in interior, cat si in exterior, pentru munca in gradina.  Aceste masini vor avea nevoie de diverse scule sau materiale consumabile, pentru a putea mentine in stare cat mai buna functionarea acestora in termeni optimi.
      Unele dintre accesoriile care trebuie schimbate frecvent sunt acele discuri diamantate, care se folosesc la taierea anumitor materiale, precum gresia, betonul, caramida, marmura sau tigla. Cu ajutorul acestor discuri montate in polizorul unghiular, pot fi efectuate taieturi rapide, precise si curate. Discurile diamantate se gasesc in diverse dimensiuni si grosimi.
     De asemenea, la foarte mare cautare se afla acele seturi de burghie, de diferite dimensiuni, acestea venind depozitate in cutii speciale.
    Adaptoarele pentru carotele diamantate au diferite dimensiuni si pot fi utilizate pentru gaurirea placilor ceramice, a lemnului, plasticului sau metalului.
    In cazul in care este necesar, exista panze de fierastru care pot fi schimbate, in cazul in care cele vechi sunt deteriorate. Acestea, datorita faptului ca sunt confectionate din otel carbonat, ofera o functionare de lunga durata si o rezistenta sporita.
    Carotele diamantate sunt potrivite pentru a gauri precis si sigur diverse placi ceramice . Acestea pot fi utilizate perioade indelungate de timp, datorita stratului  gros de diamant aplicat.

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!