Boloboc

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
De foarte multe ori, in anumite domenii avem nevoie sa folosim cele mai bune instrumente si unelte, pentru a ne usura cat mai mult munca. Astfel, atunci cand  avem nevoie de masuratori exacte, cele mai potrivite sunt acele nivele profesionale, cu ajutorul carora se poate verifica orizontalitatea sau verticalitatea unei suprafete.
      Nivela este realizata din aluminiu si plastic, acestea fiind materiale foarte rezistente la socuri si pot fi utilizate la temperaturi cuprinse intre -20 si +50 grade Celsius.
     Aceste instrumentesunt utilizate in diverse domenii, precum constructiile, amenajarile interioare, in industrie, dar si pentru cei care doresc sa isi faca singuri anumite lucrari sau reparatii in propria casa.
   Exista mai multe modele de nivele profesionale, cele mai simple modele fiind cele cu o bula de aer, utilizate pentru verificarea pe orizontala sau verticala si pana la cele mai complexe, cu doua sau trei bule de aer, care sunt utilizate indiferent de spatiu, lungimea acestuia sau tipul de verificare. Exista anumite modele prevazute cu un sistem telescopic complet etansat, astfel incat sa poata fi marita distanta de verificare.
  In privinta lungimii, aceste nivele se incadreaza la modelele simple intre 50 si 100 cm, iar cele mai complexe si cele pentru profesionisti ajung la o lungime intre 200 si 300 cm.

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!