Plase umbrire

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
        Cea mai buna alegere daca doriti sa creati o zona UMBROASA ,CONFORTABILA pentru PROTEJAREA  plantelor,fructelor,legumelor,florilor impotriva supra expunerii la soare in perioadele calduroase scazand temperatura aerului inconjurator cu pana la 20%
     Plantele si culturile au nevoie de umbra si de o temperatura mai scazuta in timpul perioadelor calduroase din an, de aceea, este recomandat sa se protejeze zona respectiva, unde acestea sunt cultivate, cu ajutorul unor plase umbrire.
      Plasele umbrire sunt extrem de folosite in sere sau solarii, caci, cu ajutorul lor, plantele si culturile sunt protejate de razele solare puternice si de temperaturile inalte din interior. Aceste plase umbrire mai pot fi utilizate cu succes pe terase, pergole, gradini si portiuni cu gazon, insa isi dovedesc eficienta si pe campurile deschise unde se doreste protejarea anumitor culturi sensibile.
       Alte utilizari ale acestei plase umbrire sunt deasupra piscinelor, pentru a proteja impotriva razelor si pentru a mentine curatenia, dar si in santierele de constructii, pentru protectia muncitorilor.
      De asemenea se pot monta pe garduri pentru a obtine protectie vizuala.Obtii o intimidate impotriva privirilor indiscrete ale vecinilor.
       Plasa umbrire este confectionata din polietilena de inalta densitate si este tratata impotriva radiatiilor UV, insa permite trecerea aerului si a vantului prin ea. Durata de utilizare este intre 5 si 10 ani, iar atunci cand se doreste ca aceasta sa fie taiata in anumite dimensiuni, acest lucru nu va duce la destramarea ei.
      Aceasta plasa umbrire este foarte usoara si rezistenta la apa si mucegai si are o densitate care porneste de la 90 g/m si ajunge la 230 g/m.

 

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!