Aparate incalzire aer

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
   Aparatele de incalzire aer sunt foarte utile, mai ales atunci cand temperaturile de afara devin foarte scazute. Indiferent daca vorbim despre radiatoare, convectoare, aeroterme, calorifere electrice sau panouri radiante,  un aparat de incalzire poate deveni o solutie temporara sau definitiva foarte eficienta.
   Din punct de vedere al modului de distribuire al energiei termice, aparatele electrice pot fi impartite in doua categorii mari: cu convectie sau radiante.
   Aparatele electrice de incalzire cu convectie sunt: caloriferele electrice, convectoarele standard si aerotermele, in acest ultim caz avand de-a face cu o convectie fortata.
   Aparatele de incalzit radiante sunt cele care folosesc radiatiile electromagnetice (mai precis spectrul infrarosu al acestora) pentru a asigura incalzirea spatiului de locuit.
Caracteristici:
· TERMOSTAT TERMIC
· MOBILITATE
· UTILIATE MULTIPLA
· SILENTIOASE
· PORTABILE
· DURABILITATE
Artool va ofera o gama generoasa de incalzitoare electrice, aeroterme, incalzitoare cu halogen sau infrarosu, convectoare sau calorifere electrice  modele de tunuri de caldura sau aeroterme industriale care sa faca fata unui regim de lucru intens, cu capabilitati de monitorizare a temperaturii la distanta si eficientizarea consumului de combustibil.
 

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!