Dreptare profesionale

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Exista, mai nou, un instrument de masura si control, care a inceput sa fie din ce in ce mai cautat si folosit de catre cei care lucreaza in domeniul constructiilor profesionale, iar aceasta unelta poarta numele de dreptar profesional.
  Aceste instrumente sunt folosite pentru a masura sau insemna linii sau anumite suprafete drepte, avand o lungime variabila, intre 1 si 3 metri  si o sectiune variabila, in functie de necesitate.
   Dreptarele profesionale sunt utilizate pentru realizarea tencuielilor, a sapelor sau pentru a putea stabili cat de plane sunt anumite suprafete.
    In ceea ce tine de materialele din care aceste dreptare sunt realizate, aluminiul este in avantaj fata de lemn, caci acele dreptare din lemn ajung sa se deterioreze o data cu trecerea timpului.
  Exista anumite modele de dreptare profesionale din aluminiu, dotate cu 2 bule pentru planul vertical sau orizontal, dar si cu manere, astfel incat sa fie mult sporita manevrabilitatea. Acestea au o greutate redusa, astfel ca sunt foarte usor de utilizat.
   Dreptarele profesionale sunt dotate la capete cu capace de protectie, astfel incat socul sa fie mult redus.   Dreptarele sunt foarte rezistente in cazul abraziunii sau indoirii, iar ele sunt realizate in principal din aluminiu, impreuna cu alte aliaje intarite.
 

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!