Discuri diamantate

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre
    Pentru a taia materiale precum betonul, piatra, placile ceramice, granit, marmura, este nevoie de un disc care sa ne ofere precizie, dar si siguranta. Discurile diamantate  sunt disponibile intr-o gama vasta de dimensiuni si utilizari astfel ca, indiferent de  mediul de lucru, accesorii polizare si slefuire de la Artool sunt ceea ce aveti nevoie.
    Un disc diamantat nu este altceva decat din otel care are marginea exterioara prevazuta cu diamantate. Marginea acestuia poate avea o configuratie crestata sau normala, continua, iar  segmentele sunt impregnate cu diamante sintetice.
    Atunci cand discurile diamantate sunt alese corespunzator, veti beneficia de toate avantajele pe care acestea vi le ofera.
Cum alegem un disc diamantat potrivit?
Cand am decis ca avem nevoie de un astfel de disc, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante, cum ar fi:
· Identificarea materialului pe care il vom avea in lucru la taiat.
· Folosirea multipla - daca aveti de taiat mai multe tipuri de materiale si doriti sa utilizati acelasi disc
· Intotdeauna, puneti calitatea pe primul loc, deoarece aceasta garanteaza utilizarea cat mai eficienta si de lunga durata.
Materialele la care este folosit discul diamantat:
· Asfaltul
· Betonul
· Piatra naturala
· Ceramica sau portelanul
Taiere uscata sau taiere umeda
Puteti opta pentru taiere uscata sau taiere umeda, in functie de preferinte, sau in functie de cerintele proiectului. Pentru masinile care taie beton sau taieri puternice este de preferat sa se utilizeze taierea umeda, iar pentru taierea de tigla si zidarie, puteti opta intre taiere umeda si taiere uscata.

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!