Polizoare unghiulare

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Unele dintre cele mai utilizate masini sau unelte pentru diverse lucrari in constructii sau bricolaj ori in prelucrarea materialelor sunt acele polizoare unghiulare, dotate cu discuri abrazive sau cu diamant, care pot fi actionate atat manual, pneumatic, cat si electric.
   Aceste unelte sunt folosite pentru diverse lucrari, precum taiatul sau slefuitul pietrei, metalului sau a diverselor materiale. Exista foarte multe modele de astfel de scule, cu diverse diametre ale discurilor folosite, incepand de la 125 mm si pana la 230 mm.
   Ceea ce trebuie insa sa se cunoasca este faptul ca trebuie cunoscute foarte bine masurile de siguranta atunci cand se foloseste aceasta masina, dar si sa se utilizeze echipamente de protectie adecvate, precum ochelarii sau manusile. Aceste lucruri se datoreaza faptului ca exista viteze periferice mari ale discurilor, dar se produc si scantei, vibratii sau praf.
  Polizoarele unghiulare sunt potrivite atat pentru profesionisti, cat si pentru acei mestesugari casnici aflati la inceput de drum, datorita faptului ca acestea aparate au foarte multe utilizari , astfel incat acestea sunt folosite la polizarea suprafetelor, indepartarea ruginii sau debitarea si slefuirea diverselor materiale.
     Aceste polizoare unghiulare sunt de mai multe feluri, fie mini polizoare, fie aparate care sunt utilizate cu o mana, dar si polizoare pentru utilizare cu ambele maini.

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!