Garduri decorative

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
       Daca iti doresti o gradina care sa arate spectaculos din toate punctele de vedere, poti sa iei in calcul si utilizarea unor garduri decorative, care pot suplini cu succes alte decoratiuni din aer liber. Cu ajutorul acestora se poate crea un efect vizual deosebit si diferit al curtii si de ce nu, chiar foarte elegant.
       Astfel, acestor garduri decorative nu le mai poate fi atribuit acel rol de protectie, ci ele devin o parte integranta a design-ului curtii si gradinii.
      Printre avantajele acestor garduri decorative se numara faptul ca imbunatatesc proprietatile estetice ale gradinii si sunt foarte usor de instalat. Acestea nu necesita ingrijiri speciale.
      Se pot alege garduri decorative din bambus sau trestie, fiecare dintre acestea avand anumite caracteristici.
      Gardul din bambus este ideal pentru a oferi intimitate si un aspect exotic, de asemenea acest model de gard este foarte placut vederii si este usor de instalat si montat.
      Se poate alege si un gard decoratie din trestie, acesta oferind o alternativa ecologica, fata de alte produse din lemn. Acest tip de gard este flexibil si poate fi taiat la lungime in functie de necesitati. Acest gard este ideal pentru a oferi confidentialitate si poate proteja de vant, praf sau zgomot.    

 

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!