Proiectoare lucru cu led

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre
      Iluminatul este absolut necesar atunci cand vine vorba despre munca in atelier, pe santier, in garaj sau in spatiile de agreement, de aceea sunt necesare anumite proiectoare lucru cu led, acestea avand atat rol de securitate, cat si decorativ.
      Pentru a putea alege cel mai potrivit model de proiector, este necesar sa se tina cont de anumite aspecte, printre acestea fiind locul unde trebuie montat, interior sau exterior, stabilirea distantei pana la sol sau cum vor fi activate si puse in functiune.
     Cele mai recomandate modele de proiectoare lucru cu led sunt acelea care au o baza reglabila, astfel incat sa poata fi modificat unghiul de incidenta al luminii.
     Aceste proiectoare lucru cu led au un consum mult mai mic de energie electrica, iar durata de viata este mult superioara, cu pana la 25 de ori mai mare.
     Cand se alege un proiector cu led, trebuie sa se tina cont se nivelul de luminozitate, care este dat de catre puterea in wati si de numarul de lumeni produs. Astfel, cu cat va fi mai mare numarul de lumeni produs, cu atat lumina produsa va fi mai puternica.
     De asemenea, trebuie sa se tina cont si de temperatura culorii luminii, care se masoara in Kelvin si reprezinta culoarea luminii generate, fie calda, fie rece.
     Proiectorul cu led poate fi alimentat la reteaua de energie electrica sau cu ajutorul energiei solare. In cazul celor care functioneaza cu ajutorul retelei electrice, acestea necesita o conexiune permanenta la retea, pe cand cele care sunt alimentate cu ajutorul soarelui pot fi montate oriunde exista iluminare naturala pentru cateva ore pe zi.

 

Suport clienti Luni-Vineri orele 9-17

0722 597 051 contact@artool.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!